Mirela Adomnicăi: „𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐯𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐳𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆”

𝐋𝐞𝐠𝐞𝐚 𝐨𝐟𝐟𝐬𝐡𝐨𝐫𝐞 a fost aprobată, astăzi, în Plenul Senatului României și aproape toți colegii senatori, cu excepția unui singur grup politic și a unui neafiliat, au înțeles importanța strategică a acestui proiect.
De asemenea, tot astăzi, am avut ocazia să îmi reafirm susținerea totală pentru acest proiect de lege prin prezentarea în Plenul Senatului a unei declarații politice cu titlul “Obiectivul legii offshore este reprezentat de bunăstarea fiecărui român în parte!”.
Poate vă întrebați ce va obține România prin intermediul acestor modificări aduse legii offshore, atât de disputate la televiziuni și pe rețelele de socializare.
În doar câțiva ani, România va înregistra un surplus de gaze naturale, practic dublându-și producția, aceasta putând ajunge astfel peste necesarul actual de consum intern. În perioada ce va veni, statul român trebuie să nu omită să se pregătească pentru a dezvolta industria națională care să consume gazul, în țară.
​Astfel, acest surplus se va putea traduce în disponibilitatea României de a atrage investitori majori în industriile producătoare care consumă gaz natural, ceea ce se va reflecta, ulterior, în mii de locuri de muncă pentru românii din toată țara și poate, cel mai important, în #scăderea prețului la gaze naturale pentru fiecare român în parte, adică mai mulți bani în buzunarele fiecărui cetățean.
Românii merită mai mult, iar România merită să devină, cu adevărat, un hub de stabilitate regională și un garant al securității și păcii, în definitoriu, pentru toată Europa, iar fiecare dintre noi, cei cu rol decizional la nivel central, suntem responsabili de fructificarea judicioasă a acestui as pe care țara noastră îl are în mânecă.

𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐯𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐳𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆!

Mirela Adomnicăi -deputat PSD Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s