Echipele câștigătoare au fost, la SVSU, locul 1 – SVSU Bosanci, iar la SPSU, locul 1 – SPSU Egger România.

Sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul Suceava, s-a desfășurat etapa județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare/Private pentru Situații de Urgență (SVSU/SPSU) din județul Suceava.

Competiția a reunit echipe de pompieri de la Serviciile voluntare pentru situații de urgență din localitățile Bosanci, Cacica, Crucea și Salcea, dar și de la Serviciile private pentru situații de urgență ale operatorilor economici „Egger România” și „Rompetrol Downstream”, punctul de lucru Vatra Dornei.

Participanții și-au pus la încercare abilitățile, curajul și spiritul de echipă în trei probe: ștafeta de 4×100 m, pista cu obstacole și dispozitivul de intervenție.

Echipele câștigătoare au fost, la SVSU, locul 1 – SVSU Bosanci, iar la SPSU, locul 1 – SPSU Egger România.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava felicită toate echipele participante pentru implicare și dăruire.

Dorim să subliniem importanța vitală a Serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) în derularea misiunilor specifice, în slujba cetățenilor.

Pompierii voluntari sunt și ei adevărați eroi ai comunităților noastre, care dau dovadă de curaj, dăruire și spirit de echipă excepționale, fiind mereu pregătiți să intervină în situații de urgență.

Le mulțumim din suflet pentru tot ceea ce fac!

Sursa: ISU „Bucovina” Suceava 

Lasă un comentariu