Minoră din comuna Horodniceni dispărută fără urmă

O minoră din comuna Horodniceni este dată dispărută de părinți, după ce fata lor nu a mai ajuns acasă din seara zilei de 30 iunie. Familia i-a anunțat pe polițiști, iar oamenii legii au început căutările.

Elena Rebeca Bolfă locuiește în satul Brădățel și trebuia să ajungă acasă, după ce duminica trecută petrecuse câteva ore la bunica ei.

Spre seară, bătrâna a condus-o pe minoră până aproape pe poarta casei, unde și-au luat rămas bun. Era ora 19, iar Elena trebuia să ajungă la domiciliu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Semnalmentele minorei: constituție corpolentă, înălțime 1,65 m, aproximativ 65 de kg, ochi albaștri, păr șaten deschis, fața ovală, ten deschis, fără semnalmente particulare.

La data dispariției, fata era îmbrăcată într-un tricou mov, purta colanți negri și șlapi roz din cauciuc. Minora purta la gât o bentiță de culoare neagră și o brățară de același la fel la mână.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minoră este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

(sursa: www.cronicadefalticeni.ro)

57564658_197496454562064_2284719337849749504_n
Elena Rebeca Bolfă (sursa fotografiei: facebook-ul personal al disparutei)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s