Scutur-o bine!

Îți place corpul unei persoane, dar te îndrăgostești de energia ei. Felul în care te simți în prezența persoanei respective, te face s-o iubești sau nu. Așa că iubirea nu prea ține cont de aspect. De aspect ținem noi cont pentru că suntem superficiali, materialiști și deseori incapabili să discernem între ce ne face bine și ce ne face rău. Acordăm mai multă atenție formelor nu și fondului, apoi ne mirăm de ce se întâmplă. De ce suntem nemulțumiți, de ce nu merge nimic în viața noastră, de ce nu ne mai place de omul de lângă noi, de ce lumea noastră clădită pe aparențe se destramă.

Pățim toate astea pentru că am ignorat felul în care ne-am simțit în preajma celuilalt când ne-am cunoscut. Pentru că sufletul ne spunea că nu e în largul său cu persoana respectivă, dar pur și simplu arăta prea bine ca să mai înțelegem ce simțeam cu adevărat. Energia sa ne inhiba în loc să ne „energizeze”  mai mult, dar n-am băgat de seamă asta. Eram prea procupați de aspectul fizic în loc să fim atenți la cum ne simțim. Și uite așa, în loc să fim doi ca unul într-o relație, ne-am trezit unul și unul, fiecare cu singurătatea sa, cu tăcerile sale, cu problemele sale.

Și dacă energia pozitivă a existat de la început, dacă această compatibilitate energetică ați simțit-o mai multă vreme și brusc a disparut, pesemne că o a treia persoană interferează cu undele energetice respective și trebuie găsită, scuturată bine, ca undele să-și revină la normal…:))

PS: a treia persoană nu trebuie nepărat să fie un/o amant/ă. Uitați-vă în jurul vostru și deseori o veti găsi printre cei „apropiați” care vă vor „binele”. Nu-i lăsați să vi-l ia!

autor: Dragoș Huțuleac

foto: Andreea Huțuleac

norocel
foto: Andreea Huțuleac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s