Fetița tatii vrea să scriu despre ea…

Fetița tatii vrea să scriu despre ea…„Si să pui pojă cu mini când am fost la Doamni Doamni la nuntă la nenea Alex cu lochiță și foicică în păruț”.  De fapt ea vrea mai mult poză decât text, dar pentru că nu se poate una fără alta, o s-o dau de gol.

O s-o spun la toată lumea că ea nu-i vinovată pentru nicio obrăznicuță sau prostioară, ele fiind făcute fie de o fantomiță, fie de un hoț pe care „niminea nu l-a văjut când a intat”. Că ea o iubește numai pe mami, de aceea doar pe tati îl trezește să facă pișu, sau să-i spună că a visat „ulât” sau pur și simplu pentru că-l vede că doarme și-i păcat să aibă somn liniștit. „Mami doami adânc”, de asta n-o trezește pe ea….asta-i varianta oficială. Tot tăticul trebuie să o spele pe păruț pentru că numai el știe „s-o spele ca bunica la munti”.

Tot lui tăticu, pentru că „nu-l iubeti asa mult ca pi mami, da-l iubesti si pe el”, îi spune toate „sechetele”. Fie că a scăpat un pic de pișucu în pantaloni, fie că s-a spart ceva, s-a „ticat ceva din gheșală”, fie c-a folosit prea mult din fardurile mămicii, fie că fantomița sau hoțul nevăzut au comis o istorioară prea mare ca să o poată ei acoperi. …și multe alte din astea!

Și pentru că pe tăticu nu-l iubește la fel de mult ca pe mămica, tăticu o să se răzbune și în loc să pună „poja dolită” o să pună altele….ha ha haaaa…haaa haaa haaaa (acesta fost un râs diabolic!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s