Preot Lungu Ioan Alexandru: „Fără prunci n-am înțelege dragostea de Tata a Lui Dumnezeu.”

Bucurați-vă seara când în casa este gălăgie și nu va puteți odihni de râsetele pruncilor vostri, nu-i mai apostrofati ca nu adorm liniștiți și nici atât de repede ca voi, într-o zi liniștea o sa va para înspăimântătoare.

Bucurați-vă când dimineața găsiți o jumătate de tub de pasta de dinți risipita în ghiuveta, într-o zi o sa găsiti pasta întărită și nedesfacuta.

Bucurați-vă când fata de masa e plina de dulceață chiar și atunci când gemul ajunge și în papuci, într-o zi borcanul va face mucegai în dulap.

Bucurați-vă când pantofiorii lasă urme de noroi pe covorul din sufragerie sau uneori chiar pe cearșaful din dormitor, într-o zi la ușa voastră nu vor mai fi nici măcar pantofi.

Bucurați-vă când fii și fiicele stau cu lumina aprinsa pana noaptea tarziu, nu-i mai certați ca lumina e scumpa, într-o zi o sa va speriați ca e prea devreme întuneric.

Bucurați-vă când în casa e debanda și hainele sunt aruncate în toate ungherele, într-o zi veți deschide șifonierul și veti gasi păianjeni.

Bucurați-vă când sunteți bombardați de întrebări la care nici nu știți și nici nu aveți chef sa oferiți răspunsuri, într-o zi nu o sa mai fiți întrebați de nimeni nici măcar când v-ați născut.

Bucurați-vă când pruncii va scotocesc prin genți și va împrăștie lucrurile prin casa, într-o zi când veti deschide ușa casei venind încărcați de la piață veți fi întâmpinați de……nimeni.

Bucurati-va acum, într-o zi a-ți da tot ce aveți mai scump numai sa trăiți măcar o clipa stresul de altadata, când pruncii va umpleau casa……si urechile de zgomot.

Bucurati-va ca Dumnezeu va dăruit copiii, ei va învață să fiți părinți, fără prunci n-am înțelege dragostea de Tata a Lui Dumnezeu.

Autor: Preot Lungu Ioan Alexandru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s