Andreea Huțuleac vă invită din nou să donați…sânge!

După cum v-a obișnuit, Andreea Huțuleac vă invită din nou să donați…sânge! Când? De Sfântul Andrei, adică pe 30 noiembrie. Exact! Exact de ziua ei onomastică. Și nici nu-i pretențiosă la cadouri. Îi faceți cadou sângele vostru și ea vă dă la schimb suc, prajiturele și un zâmbet cât se poate de frumos. Unora chiar îmbrățișări…dar acestea din urmă numai celor care vin a doua sau a treia oară la evenimentul organizat de ea.

De ce sânge? Pentru că fără el nu putem trăi. Și pentru că este un „cadou” care demonstrează că oamenilor încă le pasă unii de alții. Și mai trebuie să ne gândim că dacă pentru noi, cei care donăm, reprezintă 400 de ml de sânge, pentru cei care îl primesc reprezintă șansa la viață, șansa de a trăi. Și nu există cadou mai special pe suprafața pământului decât să-i poți oferi aproapelului tău…viață.

Prin urmare, pe 30 noiembrie, sucevenii sunt așteptați de Andreea Huțuleac la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava pentru a le oferi celor aflați în nevoie…viață. Este cadoul Andreei și a participanților pentru cei aflați în suferință.

Pentru mai multe informații o puteți contacta pe organizatoare pe pagina ei de facebook: Andreea Hutuleac

Andreea Huțuleac -organizatoarea evenimentului-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s