Tânărul Petru Chiforiec din Moldovița are nevoie de 15 donatori de trombocite pentru a-i fi salvată viața

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Moldovița, satul Argel are nevoie urgentă de ajutorul comunității. Din cauza unor afecțiuni oncologice, Petru Chiforiec are nevoie de 15 donatori de trombocite pentru a-i fi salvată viața. Membrii familiei au lansat apeluri la solidaritate și în mediul online unde au prezentat situația gravă în care se află tânărul din Moldovița.

Petru Chiforiec a fost internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean până zilele trecute, însă pentru că starea de sănătate a acestuia s-a agravat, medicii au decis transferul acestuia la Institutul Regional de Oncologie Iași.

„Este nevoie urgent de o donație de trombocite! Avem nevoie de 15 persoane de sex masculin cu vârsta între 18 ani și 45 de ani. Este vorba Chiforiec Petru cu vârsta de 24 ani care este internat la spitalul IRO IAȘI. Donația se face la Spitalul SF SPIRIDON IAȘI. Oferim transport din Moldovita sau împrejurimi la Iași. Vă rog frumos sa ne strângem Urgent în număr cât mai mare!”

Sursa: https://www.facebook.com/ParohiaArgel/

Facebook-ul pacientului: https://www.facebook.com/petru.chiforiec

De fiecare dată când ne implicăm într-o campanie umanitară, o facem cu gândul că oricând asemenea tragedii ni se pot întâmpla și nouă. Și suntem convinși că dacă vreodată se va întâmpla asta, ajutorul celorlalți oameni va fi de neprețuit. Pentru că împreună, putem face minuni, iar minunile schimbă vieți. Așa că haideți și azi să facem o faptă bună! După cum am mai spus, binele nu înseamnă doar donare de bani, sânge, ci uneori înseamnă un mesaj de încurajare, o distribuire, o rugăciune pentru cel aflat în suferință….fiecare după puteri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s