Gânduri de pe-o zi pe alta

Nu îi voi lasă fiicei mele averi, dar voi face tot posibilul să-i las o grămadă de amintiri frumoase, care să o facă să zâmbească ori de cate ori vă trece printr-o situație dificila….și sprijinita de amintirile respective, va găsi puterea să meargă mai departe, indiferent de circumstanțe.

***

Modele! Avem nevoie de modele ca de oxigen. Binele are nevoie de exemple pentru a fi ințeles. Numai raul caută să nu fie înțeles, pentru că dacă lumea l-ar înțelege, prea puțini l-ar mai face.

***

Lipsa de educație se manifesta cel mai adesea prin gălăgie exagerata. Prin zgomot, needucatul, speră să acopere golul lăsat de absența manierelor și a culturii în ochii celorlalți, fară a realiza că de fapt, prin atitudinea avută, nu face decât să sublinieze lipsurile respective.

***

Tot gândindu-ne la ce va spune lumea, nu mai auzim ce ne spune inima.

***

Diferențele de opinii nu ar trebui să ne facă dușmani, ci ar trebui să ne facă mai înțelepți.

***

Să îți poți accepta neputință, este de fapt o victorie importantă cu tine însuti pentru că, începând cu momentul respectiv, vezi mult mai clar ce îți este de fapt și de drept, cu putință.

***

Organismul îmi zice clar și limpede, în fiecare zi, că am trecut de 30 de ani. Ce folos că mintea nu mă ajunge din urmă?!?

de Dragoș Huțuleac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s