Dragoș Huțuleac: „Să nu uităm că Dumnezeu e Învățător, nu magician!”

Golul din suflet nu se umple cu bere, nici cu vin, nici cu bijuterii, haine, bani, case, mașini etc. Astea iți oferă satisfacții de moment. Și pentru că sunt trecătoare, trebuie să fugi mereu după ele, nu te poți odihni, nu îți găsești tihna nicicum. O să zic o banalitate, dar m-am convins că iubirea este singura capabilă să umple golul respectiv. Ba mai mult, nu doar că umple golul din noi, dar umple și fiecare crăpătură din suflet vindecand toate cicatricile.

***

Un gând pt cineva drag: Indiferent de statut, indiferent cât suntem de frumoși sau de urați, indiferent daca suntem bogați sau saraci, indiferent de religia avută, toți trecem prin aceleași suferințe…doar scenariile diferă.

***

Alt gând pt cineva drag: Nu poți vindeca tu, ca om, sufletul altui om. Numai el însuși poate face asta. Dar dacă ții la omul respectiv, poți face în așa fel încât să-i ușurezi această sarcină.

***

Mai grav că războiul sau covid-ul este faptul că tot mai puțini oameni se gândesc la consecințele deciziilor lor pe termen lung.

***

Niciun om nu e atât de invidiat pe cât crede…

***

Din cauză că oamenii nu mai citesc cărți, ci își formează cultura doar din mediul online, respectiv de pe rețelele de socializare, în timp aceștia nu mai gândesc, ci doar reacționează.

***

Viața va continua să fie urâtă și grea până când înțelegi că greșești.

***

Să nu uităm că Dumnezeu e Învățător, nu magician!

de Dragoș Huțuleac

Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s