Beni Atodiresei: „E rușinos pentru distinsul deputat a scrie asemenea aiureli și la fel de rușinos pentru președintele CJ a accepta acest tip de ploconeală”

E halucinant să vezi oameni de presă rezonabili, cu pretenții de intelectuali și mentori de conștiințe în timpul liber, că preiau lingușelile forțate ale unor politicieni la adresa șefilor.

E de înțeles că sursa existenței e banul politic dar totuși menirea presei e de a ridica nivelul societății printr-o informare selectivă și riguros calitativă. Ori preluare unor elogii ceaușiste e uluitoare. E și cazul raportării deputatului PNL, I.Bălan, la președintele CJ Suceava, G.Flutur, care a trecut din registrul unei aprecieri obiective în cel al unui laudatio ridicol.

E rușinos pentru media a promova discutabilul, e rușinos pentru distinsul deputat a scrie asemenea aiureli și la fel de rușinos pentru președintele CJ a accepta acest tip de ploconeală. E o lehamite pentru cetățeanul simplu lectura acestor bazaconii în condițiile în care Suceava stă pe corupția de familii și partid.

Asemenea complicități nu fac altceva decât să frâneze și dezvoltarea județului și să mențină o acuzabilă stare de prostire generală. Sunt totuși așteptări și de la politicieni și de la media dat fiind faptul că unele personaje sunt chiar rezonabile.

Extrase din textul cu pricina:

– „Gheorghe Flutur a reușit, din poziția de președinte al Consiliului județean Suceava, să impregneze un suflu nou în toată administrația publică din Bucovina”.

– „Văzând cum președintele Gheorghe Flutur a reușit să facă posibil ceea ce noi, bucovinenii, așteptam de ani de zile, nu pot să nu mă întreb de ce nu sprijinim mai puternic asemenea oameni harnici, asemenea gospodari, (…)”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Autor: Beni Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s