Mirela Adomnicăi: „Majorăm cu 200 de lei salariul minim pe economie de la 1 ianuarie”

PSD face eforturi susținute în încercarea de a ameliora efectele inflației la nivelul tuturor salariaților din România și folosește în acest scop mijloacele guvernamentale pe care le are la dispoziție.

Pentru salariații din mediul privat, Guvernul are la dispoziție instrumentul creșterii salariului minim, iar pentru cei din sectorul bugetar continuarea aplicării Legii salarizării, în limitele disponibilităților bugetare existente, în acest context economic global foarte dificil.
Majorăm cu 200 de lei salariul minim pe economie, de la 1 ianuarie ceea ce va determina și o creștere a salariilor mai mari în companiile private.
Iar pentru angajații din sectorul public se acordă o mică tranșă din diferența față de salariul pentru anul 2022, prevăzut în Legea Salarizării Unitare.
Știm că este puțin, dar atât se poate în acest moment greu pentru economie și pentru finanțele țării. Celor de la USR și ONG-urilor afiliate, care plâng acum de grija românilor fără să ofere soluții, le reamintim că sunt direct responsabili de liberalizarea haotică a pieței energiei, măsură care a dus inițial la explozia prețurilor la gaze și la energia electrică și apoi la hiperinflație.

Mirela Adomnicăi – deputat PSD de Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s