UNHCR România a demarat un program național în prezența subprefectului de Suceava Ioan Cristian Șologon

Ieri, subprefectul județului, dnul Ioan Cristian Șologon a participat la demararea unui program al UNHCR România, Suceava fiind aleasă să găzduiască primul eveniment al acestui program. „Am avut onoarea și plăcerea să îl cunosc pe domnul Pablo Zapata reprezentantul la nivel național al Inaltului Comisariat ONU pentru refugiați. Am apreciat cu domnia sa buna colaborare dintre Instituția Prefectului și UNHCR Suceava coordonată de doamna Asel Sharsheeva, pe parcursul crizei refugiaților din Ucraina și am convenit de comun acord că această colaborare trebuie să continue și să capete noi valențe.” a declar dnul Șologon.

Totodată, domnia sa a participat în această săptămână la ședința ATOP organizată la Dorna Arini unde s-a discutat despre problemele din Bazinul Dornelor.

„Au fost puse în discuție problema creșterii populației de urs și operativitatea intervenției în cazul semnalării prezenței unui exemplar in zona locuită, necesitatea reînființării postului de jandarmi la Cârlibaba și a înființării unuia nou la Șaru Dornei, problema deficitului de personal al unităților de poliție din zonă, necesitatea achiziției unei drone cu camere performate de tip termoviziune precum și solicitarea serviciului SALVAMONT privind necesitatea dotării instalațiilor de telescaun cu un număr suficent de kituri de salvare.” a menționat subprefectul județului Suceava, dnul Ioan Cristian Șologon.

redacția Jurnal de Bucovina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s