Dan Ioan Cușnir: „În timp ce ei ne prezintă fotografii cu Suceava „instagramabilă” noaptea, NOI le vom prezenta Suceava reală din timpul zilei”

Nu este o noutate faptul că primarul Ion Lungu și viceprimarul Harșovschi Lucian suferă de obsesie toxică pentru imaginea lor personală, în timp ce au o totală lipsa de preocupare pentru nevoile reale ale Sucevenilor. În timp ce Suceava se îndreaptă cu pași siguri spre subdezvoltare începând cu fiecare scară de bloc, conducătorii ei se află într-o continuă autoodă.

Impotența administrativă și lipsa capacității de a prioritiza cheltuirea banului public în funcție de nevoile reale ale urbei, au dus la o infrastructură dezastruoasă. Bugetul este construit după ureche, de prea mulți ani cu un grad de realizare de 60% și peste 80% din banii Sucevenilor se duc pe cheltuieli de susținere a stufosului aparat administrativ construit pe arborele genealogic, cumetri, cuscri și prieteni ai lui Lungu, Harsovschi și ai câtorva familii apropiate celor care au dus la subdezvoltarea Sucevei începând cu fiecare scară de bloc.

Pe rețelele de socializare au apărut câteva grupuri care se chinuie să ne arate cât este de curată și cât este de bine administrată Suceava, doar că aproape toate fotografiile sunt făcute noaptea.

În timp ce Lungu și Harșovschi încearcă să ne convingă că Suceava este „instagramabilă” dar doar noaptea, NOI avem obligația să îi readucem cu picioarele pe pământ.

Aplicația Suceava City App anunțată cu surle și trâmbițe acum ani de zile de către Lungu și Harșovschi, este un mare fiasco, nu funcționează ca o platforma interactivă între cetățeni și administrație.

Prin intermediul celor 65 de Organizații de cartier ale Organizației Municipale PSD Suceava vom identifica, fotografia și centraliza toate gropile, toate zonele noroioase, toate cârpelile, toate mizeriile urbanistice, toate aspectele de infrastructură neconforme și le vom transmite celor care sunt plătiți din banii Sucevenilor ca să administreze urbea dar au alte preocupări.

Vom împărți orașul în 65 de zone și le vom comunica pentru fiecare zona câte autoturisme nu au locuri de parcare, Sucevenii fiind nevoiți să parcheze pe trotuare sau pe spațiul verde. Vom face NOI asta pentru că ei habar nu au.

În timp ce de ani de zile viceprimarul Harșovschi se plimbă, inutil și însoțit, pe la târguri internaționale de turism fără ca gradul de ocupare în hotelurile din Suceava să crească, NOI va trebui să îi readucem aminte care îi este fișa postului. Nu a știut de 2 ori când a fost întrebat în timpul ședințelor de Consiliu Local câte autoturisme și câte locuri de parcare sunt în Suceava. Habar nu are care este necesarul de locuri de parcare subterane și supraetajate în Suceava deși este plătit din banii din taxele și impozitele Sucevenilor.

În timp ce șefa Serviciului Administrare Străzi din cadrul Primăriei Suceava se ocupă, în timpul programului de lucru, de imaginea șefilor ei pe rețelele de socializare, NOI avem obligația să o punem să facă ceea ce au nevoie Sucevenii. Atâta timp cât este plătită din banii Sucevenilor, NOI va trebui să îi facem cunoscute toate locațiile care au nevoie de reparații urgențe.

În timp ce ei ne prezintă fotografii cu Suceava „instagramabilă” noaptea, NOI le vom prezenta Suceava reală din timpul zilei, realitate pe care ei nu au cum să o cunoască din birou.

Dan Ioan Cușnir,

Președinte Organizația Municipală PSD Suceava

„Totul pentru Suceava!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s