Beni Atodiresei: „Cei de la CJ Suceava au tratat Spitalul nu ca un bun al tuturor ci ca o „vacă de muls” pentru ei și partid”

Ce reflectă, sintetic, conferința de presă a medicilor cardiologi – P.Turcoman și L.Blaga:

  • Conducerea Spitalului Județean, cu girul CJ Suceava, minte și ăsta este un lucru foarte grav: medicii P.T și L.B au fost dispuși a semna fișa postului cu condiția de a li se explica unele formulări vagi și de a li se înapoia bunurile personale luate abuziv prin regula răngii!
  • Atât conducerea CJ Suceava cât și Consiliul de Administrație sunt cei care aduc deservicii Spitalului și fragilizează încrederea suceveanilor în actul medical prin faptul că au știut realitatea dar au girat corupția prin însăși incapacitatea lor!
  • Pentru siguranța pacienților demisia celor de la CJ, a Consiliului de Administrație și a conducerii Spitalului Județean e necesară întrucât deși plătiți din bani publici nu au fost capabili a gestiona corect o situație ce impunea dialog și explicații tehnice. Și astea doar pentru a-și demonstra forța și a-și face în spatele stării de tensiune toate nefăcutele!
  • Cei de la CJ Suceava au tratat Spitalul nu ca un bun al tuturor ci ca o „vacă de muls” pentru ei și partid. Au încercat transformarea unei zone a excelenței profesionale într-o anexă de partid. Au ofensat corpul medical prin mediatizări politicianiste de tip fluture încercând reducerea medicilor la o turmă de activiști. Cum nu au reușit au trecut la abuzuri și denigrări mediatice!
  • Suceava e un pol al corupției sistemice cu politicieni gata a face orice pentru anihilarea pericolului dat de oamenii cu meserii clare, care performează și stau pe integritate morală. Scopul lor este să-i alunge pe toți și să rămână doar ei pentru a putea face în voie toate hoțiile!
  • CJ Suceava bagă foarte foarte mulți bani în media de scris la comandă și de atac unde nu contează argumentele și realitatea ci doar misiunea e de a ascunde adevărul și ilegalitățile de familie, grup și partid!

Autor: Beni Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s