Vreau să trăiesc, să îmi văd copiii mari, să mă bucur de ei, iar ei să aibă cui spune MAMA

Toată lumea ma știe ca „doamna educatoare”. Eu sunt Stoica Antoanela-Loredana. Am 31 de ani, sunt mama a 3 copilași minunați, o fetita de 6 ani, Erika, micuta Sofia de 4 ani, și un băiețel de doar 1 an și 2 luni, Tudor Șerban. Soțul meu este de meserie tâmplar, lucrează în atelierul propriu de câțiva ani, reușind astfel sa întrețină familia cu toate cele necesare.

Scriu aceste rânduri cu multa emoție, deoarece am evitat sa cer ajutorul și sa expun situația încă de la început.

Când ești bolnav, greul nu consta doar în a suporta tratamentul si efectele adverse, ci și în încărcătura emoțională, gândurile ca toți cei dragi suferă și ar face orice sa iti fie bine. Cel mai greu asta e: sa vezi cum toți suferă, plâng și sunt neputincioși.

Un diagnostic dur m’a făcut sa vad viata din alta perspectiva anul trecut, la doar 30 de ani. Limfom folicular non- hodgkin, gradul 3a a fost primul răspuns al medicilor. La o a doua părere, la clinica particulara din Turcia, Acibadem, am primit gradul 1, si tratament pentru 5 luni, cure de Imunoterapie la 28 de zile.

Pentru aceasta am reușit sa facem un împrumut de nevoie personale, sa apelam la membrii familiei și sa suportam toate costurile tratamentului.

Crăciunul a fost un prilej minunat sa sărbătorim vindecarea și familia, sănătatea și bucuria copiilor ca sunt acasă, sănătoasă. Copii nu au înțeles, la început, ce se întâmplă. I-am explicat fetitei de 6 ani ca plec la tratament, ca să fiu sănătoasă.

Știam ca va trebui sa fiu mereu în garda, sa țin situația sub control, dar nu am crezut ca boala va reveni asa de repede. Am pus pe seama oboselii durerile de cap, amețelile și starea accentuata de somn, fiind mereu cu cei 3 copii în preajma.

În luna februarie, la un control de rutina, s-au depistat la nivel cerebral doua formațiuni, care au fost apoi verificate prin RMN. Am trimis analizele și către medicii din Turcia, la clinica Acibadem, care au vrut sa ma consulte, de urgenta.

Comisia de medici a hotărât ca este necesara biopsia,înainte de orice schema de tratament. Diagnosticul de data aceasta a fost de Limfom difuz cu celule B mari (DLBCL), pentru care tratamentul consta în cure agresive de chimioterapie.

Schema de tratament este dura, 4 ședințe de chimioterapie a câte 15.000 de euro fiecare, pe durata a 17 zile o cura, urmata de un transplant de celule în valoare de 30.000 de euro. Toate acestea pe o perioada de 5 luni.

ATAT COSTA VIATA MEA!!

Este o suma imensa, este peste puterile noastre, dar Vreau sa Trăiesc! Sa îmi vad copii mari, sa ma bucur de ei, iar ei sa aibă cui spune MAMA, de la cine sa primească îndrumări, mustrări, iubire….

Mulțumesc!

Stoica Antoanela Loredana

Nume titular: Stoica Antoanela-Loredana

Cont: RO59 BRDE 240S V950 0640 2400

Moneda: RON

Nume titular: Stoica Antoanela-Loredana

Cont: RO63 BRDE 240S V692 2760 2400

Moneda: EUR

Alte informatii pe: salveazaoinima.ro

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane stând jos şi interior

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s