Partidul Verde -Suceava: „Propunem un singur candidat la primăria municipiului Suceava și unul la președenția CJ, pentru a avea o adevărată șansă la schimbare”

Majoritatea sucevenilor doresc o nouă conducere la Primăria municipiului Suceava, dar și la Consiliul Județean Suceava, iar pentru aceasta trebuie realizată o unitate politică, un altfel de voință, care să treacă de micile orgolii personale.

Noi, verzii suceveni, propunem un singur candidat la primăria municipiului Suceava și unul la președenția CJ, pentru a avea o adevărată șansă la schimbare.

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că în anul 2024, cu puțină inteligență și unitate, se poate moddifica ceva în municipiul Suceava și la CJ Suceava.

Domnul Rîmbu, sprijinit, are puterea să-l trimită pe domnul Lungu în Parlamentul României, iar la județ, cu toată forța uriașă și cu un sprijin necondiționat venit de la centru, domnul Flutur poate fi învins foarte ușor. La fiecare rând de alegeri locale domnul Flutur a ”cumpărat la bucată” câte 10-15 primari importanți de la PSD pentru a câștiga. Județul Suceava este unul de stânga, iar acest lucru se vede prin rezultatele de la parlamentare. Majoritatea liberalilor suceveni de azi sunt de fapt social-democrații de ieri.

Una peste alta este timpul ca partidele politice din județul Suceava, minus PNL, să treacă la discuții pentru o unitate politică în vederea schimbării.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s