Mesajul primarului din Pătrăuți, Adrian Isepciuc, cu ocazia împlinirii a 3 ani de la preluarea mandatului

Unul dintre cei mai destoinici și mai tineri primari din județul Suceava, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu ocazia implinirii a 3 ani de la preluarea mandatului.

Este vorba despre Adrian Isepciuc, edilul comunei sucevene Pătrăuți. în mesajul domniei sale, acesta a afirmat următoarele: „Astăzi, 24.06.2019, se împlinesc 3 ani de când am preluat mandatul de primar al comunei Pătrăuți. Au fost 3 ani dificili și frumoși! Dificili pentru că mi-am asumat în campania electorală modernizarea comunei și frumoși pentru că am reușit, încetul cu încetul, să pun în practică cele asumate. 
La început a fost foarte greu. A trebuit să dau piept cu multe mentalități învechite, să înlătur bețele în roate puse de diverși concetățeni care nu acceptau că în comuna noastră se pot face și lucruri bune, a trebuit să învăț cum să deschid uși pentru proiecte noi și cum să le închid fără să fac zgomot în fața celor care mă împiedicau să-mi pun în practică promisiunile asumate. Dar toate au trecut…Din acest motiv, prefer să fac referire mai mult la frumusețea acestor ani, deoarece împlinirile avute în acest răstimp sunt mai bogate în semnificație ca dificultățile prin care am trecut.
Dragi pătrăuceni iată că după 3 ani de mandat, comuna noastră are parte de o dezvoltare accelerată. Inființăm sistemul de canalizare, extindere retele de gaz, modernizăm scoala si gradinita, terenul de sport, căminul cultural, dispensarul uman, achizitionam buldoexcavator, asfaltăm drumuri și consolidăm infrastructura rutieră deja existentă, depunem toate eforturile ca să ne dezvoltăm atât din punct devedere material cât și spiritual. Toate astea nu le fac de unul singur ci le fac împreună cu voi, pentru voi și țin să vă multumesc pentru că mi-ați acordat această șansă. Fără încrederea pe care mi-ati acordat-o la vot, ulterior fără sprijinul vostru, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.
Iată că după mulți ani, în care s-a bătut pasul pe loc în administrația locală, am demonstrat că împreună, trecând peste toate divergențele existente la nivel colectiv sau individual, printr-o bună comunicare, unindu-ne în ceea ce privește interesul comunei noastre, am reuși să facem lucrurile să meargă în direcția dorită. Consider că așa este normal: atunci când este vorba de interesul nostru comun, este de datoria noastră să depășim orice barieră și să ducem la bun sfârșit proiectele care ne îmbunătățesc viața. Altfel nu putem evolua sub niciun aspect.
Distinși concetățeni, vă mulțumesc pentru complexitatea experienței de viață pe care am acumulat-o în acești ani, asigurându-vă că nu o irosesc, ci o pun în slujba dumneavoastră și în anii următori pentru a transforma Pătrăuțiul în una dintre cele mai moderne comune ale județului Suceava.
Cu mult drag, al vostru primar,
Adrian Isepciuc”

adrian isepciuc 2

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s