La doar 3 ani, o fetiță din Fălticeni are nevoie de ajutorul nostru

Se numeste Eliza și este din Fălticeni. Zambește, deși se luptă cu o boală pe care mulți oameni maturi nu o pot duce pe picioare. Are leucemie. Peste noapte viața ei și a întregii familii s-a schimbat. În loc să privească cu încredere spre viitor, privesc cu toții spre un ceas nevăzut care ticăie dureros: tic-tac! tic-tac!.

eliza poza principala
Eliza are nevoie de ajutor

De fiecare dată când întâlnim un asemnea caz, poate ar trebui să ne punem în locul lor, a celor nepăstuiți și să ne întrebăm cât de mult ar conta pentru noi, dacă am fi într-o situație similară, ajutorul celorlalți. În momentul de față, noi suntem ceilalți și putem face un bine, fiecare după puteri. Binele nu înseamnă doar donare de bani, ci uneori înseamnă un mesaj de încurajare, o distribuire, o rugăciune pentru cel aflat în suferință….fiecare după puteri.

eliza poza 2

  Povestea micuței este urmatoarea „Ma numesc Eliza ,am 3 ani si sunt din Fălticeni, jud. Suceava. In luna Mai 2018 viața mea a fost dată peste cap cand mi s-a spart un vas de sânge la ochi. Mama mea a crezut că m-a prins curentul si nu a băgat de seamă. Apoi mi s-a umflat si burtica din această cauză a trebuit să mergem la medic. Acolo mi s-a dat diagnosticul de leucemie acută. Am stat internată în Spitalul Sf. Maria din Iași unde am urmat mai multe tratamente. Am urmat un tratament cu Asparaginaza dar am facut reacție adversă și a trebuit să îl întrerup. Periodic trebuie sa ma întorc la spital pentru analize si in functie de rezultate depinde cat voi sta la următorul control. In prezent am nevoie sa fac acel tratament înlocuitor la care am facut reacție adversă acesta putând fi cumpărat doar din afara țării. Continuarea tratamentului implica un cost enorm de mare pentru familia mea. Va multumesc!” (textul este preluat de pe pagina facebook deschisa pentru donații, care poate fi accesată de pe acest link: https://www.facebook.com/donate/1381573518660732/1721715957974764/ )

Donații se pot face și în contul: RO33BTRLRONCRT0V17692901 – BALICA ANAMARIA (mama fetitei)

Acest caz a fost prezentat si de televiziunea Intermedia Suceava: https://www.youtube.com/watch?v=_I8MjLyH8Hc&feature=share

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s