Minunea din curtea bisericii Sf. Gheorghe de pe Jean Bart

O alta dovada a normalitatii si firescului vine tot din Burdujeni, din curtea bisericii Sf. Gheorghe de pe str. Jean Bart, unde peste noapte a aparut un loc de joaca pentru copii. Astfel curtea bisericii este zi de zi plina de rasetele si bucuria celor mici. Iar bucuria lor cred ca este mai placuta in ochii lui Dumnezeu decat rugaciunile de tip ajutor social (ex: „da-mi Doamne!”, „fa-mi Doamne!”, etc.) pe care Cel de Sus are ocazia sa le auda extrem de des.

Locul de joaca din curtea bisericii Sf. Gheorghe

Din acest punct de vedere il felicitam sincer pe preotul paroh de acolo, care pare sa fi inteles mesajul lui Iisus: „lasati copiii sa vina la mine!”. Iar cea mai frumoasa parte a acestei initiative, este ca in curtea bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe de pe Jean Bart, sunt bineveniti si se joaca impreuna toti copiii din zona, indiferent religie sau etnie. Asta inseamna toleranta, echilibru si normalitate. O adevarata minune in ziua de azi!

Biserica Sf. GHEORGHE de pe str. Jean Bart

Un gând

  1. Ca un adevărat fiu al bisericii, autorul fotografiilor s-a vrut cred, a rămâne în anonimat. Dar umbra îl deconspiră a fi și el unul din tăticii încântați, beneficiari ai acelui loc de joacă inedit pentru copiii lor. Felicitări pentru inițiativă

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s