Graffiti-ul din spatele Centrului Comercial Bucovina

Aseara m-am plimbat cu cea mica de la Policlina spre Casa de Cultura a Sindicatelor. Din fata C. N „Petru Rares” am luat-o pe straduta care merge spre Finante, Taco Loco, Centru Vechi, Prefectura s.a.m.d. Nu am fost de foarte multa vreme pe acolo si am avut surpriza sa descopar pe peretele din spate al Centrului Comercial Bucovina cel mai misto graffiti din oras….cel putin asa mi s-a parut mie.

imag 2

Acuma, n-am de unde sa stiu de cand e acolo, dar abia acum l-am observat si nu as fi reusit sa-l remarc daca nu mi-ar fi atras atentia fiica-mea, care la aproape 3 ani inca are capacitatea de a observa frumosul si a se bucura de el mult mai repede ca mine. Sunt convins ca majoritatea am trecut pe-acolo cu nasul in telefoane, sau cu gandul in alta parte si n-am bagat de seama actul artistic de pe peretele respectiv.

M-as bucura sa vad astfel de creatii pe zidurile mai multor cladiri din oras. Bucura ochiul si sufletul in egala masura. Intr-un oras tot mai tern, niste lucrari de graffiti realizate cu talent, ar fi niste pete de culoare care ne-ar face ziua mai frumoasa. Felicitari artistilor/artistului!

Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s