Mesajul primarului comunei Pătrăuți la împlinirea a 4 ani de mandat

Adrian Isepciuc, primarul comunei Pătrăuți, a ținut să le mulțumească locuitorilor comunei pentru încrederea acordată acum 4 ani. Reproducem în cele ce urmează mesajul său integral:

„În urmă cu exact 4 ani am avut onoarea să devin primar al comunei Pătrăuți. Votul de încredere cu care am fost investit de către locuitorii comunei a reprezentat un moment de cotitură al vieții mele deoarece, pe lângă bucuria victoriei, am înțeles și responsabilitățile care îmi revin. Asta pentru că încă din momentul depunerii candidaturii am vrut să fiu un primar al oamenilor, să lupt pentru ei și pentru modernizarea comunei noastre. Eram puțin mai tânăr ca acum și voiam să trăiesc într-o localitate cu școala, gradinita și dispensar moderne, cu apă, canal, străzi asfaltate, curate și tot ce ține de normalitatea secolului în care trăim. Am convingerea că acesta n-a fost numai visul meu, ci și visul celor care m-au girat cu încrederea lor pentru funcția de primar al Pătrăuțiului.

Consider că vara anului 2016 a reprezentat acel moment în care cu toții ne-am gândit la noi, familiile noastre, copiii noștri și în ce fel de comunitate dorim să trăim. Era momentul în care trebuia să ne desprindem de trecut și să trecem într-o nouă etapă a vieții noastre, o etapă în care nevoile cetățenilor erau puse pe primul loc și dezvoltarea comunei trebuia pusă în acord cu respectivele nevoi. Nu mai puteam lăsa timpul să treacă pe lângă noi. Trebuia să facem ceva ca să intrăm în rândul lumii. Iar votul pe care l-am primit, tocmai asta a reprezentat: schimbarea. Am făcut un schimb de generații și odată cu el am început să dezvoltăm comuna noastră așa cum trebuie și așa cum era firesc să fie de mai mult timp.


Chiar dacă la început a fost greu, ulterior am înțeles cu toții că tragem la un viitor comun și colaborând, înțelegându-ne unii pe alții, am reușit să mișcăm lucrurile în direcția dorită: spre bine! Și nu vorbim doar de binele unora, ci de binele tuturor. Deoarece, comunitatea în care trăim, este ca o mare familie. Evident că există și disensiuni, avem diverse discuții în contradictoriu, dar când vine vorba despre binele nostru comun, avem capacitatea de a trece peste toate și găsim mereu resursele necesare pentru a ne duce planurile la capăt.
Acum, la 4 ani de când am început să mergem pe acest drum, consider că este timpul să vă mulțumesc din nou pentru încrederea arătată, pentru sprijinul dumneavoastră și pentru faptul că ați înțeles că numai lucrând împreună, în echipă, ca o mare familie, putem să-i oferim comunei noastre dezvoltarea pe care o merită. Va asigur pe toți de toată prețuirea mea și sper ca visele noastre legate de dezvoltarea Pătrăuțiului să se îndeplinească mai departe și în anii următori.


Cu mult respect,
Primar, Adrian Isepciuc.”

Adrian Isepciuc – primarul comunei Pătrăuți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s