Să zicem că orice asemănare cu prezentul este întâmplătoare…

„Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile lor slabe în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă.

Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi sedative în alimente şi apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.

Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile.

Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fonduri , şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile chimice vor fi absorbite prin pielea idiotilor care cred ca anumite produse de igiena si înfrumusetare prezentate de marii actori si cantareti, ca le vor aduce tineretea vesnica pe chip si trup, şi prin gurile lor insetate si infometate, le vom distruge minţile şi sistemele organelor interne de reproducere.

Din toate acestea, copiii lor se vor naște ca si morți cu handicap si probleme deformate și vom ascunde aceste informatii.

Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingeniosi în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe.

O să-i învăţăm că otrăvurile sunt bune – cu imagini amuzante şi tonuri muzicale la Tv. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.

Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnui cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect.

Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge că îi ajutăm. Vom începe devreme, când mințile lor vor fi tinere, vom ținti copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cel mai mult, lucruri dulci.

Când li se vor descompune dinții , îi vom umple de metale care le vor ucide mintea şi le va fura viitorul.

Atunci când capacitatea lor de a învăța a fost afectată, am creat medicamente care îi vor face mai bolnavi şi le vor provoca alte boli , pentru care vom crea şi mai multe medicamente.

Îi vom face docili şi slabi în fața noastră, prin puterea noastră.

Ei vor creşte deprimați, înceți şi obezi şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.

Le vom concentra atenția asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior.

Le vom distrage atenția cu curvie, plăceri externe astfel încât să nu fie niciodată una cu unitatea de toate ( oneness ) .

Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în vieţile lor.

Vom folosi frica ca si arma noastră. Vom stabili guvernele lor şi vom stabili opunere în interiorul lor. Vom deţine ambele părţi. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.

Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se vor împotrivi .

O să-i ţinem separaţi de unitate prin dogmă şi religie. Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate şi îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.

Vom instiga la animozitate între ei prin facţiunile noastre.

Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult.

Îi vom face să-şi sfâşie inimile reciproc şi să-şi omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat al nostru, furia ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că în conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor.

Vor fi ocupaţi să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea că ni se impotrivesc .

Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de la războaiele lor şi de moartea lor. Vom repeta acest lucru până când obiectivul nostru final este realizat.

Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, le vom da imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.

Le vom ascunde întotdeauna adevărul divin că suntem, cu toții, unul.

Asta nu trebuie să ştie niciodată !

Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul nostru.

Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a ne exercita controlul asupra lor.

Îi vom păcăli să accepte legi care vor fura mica libertate pe care o vor avea.

Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.

Când îi vom interzice împreună, îi vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine toată mass-media. Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puțin de atât.

Ei vor fi neajutoraţi să facă orice pentru că nu vor avea arme.

Vom recruta unii dintre ei pentru a ne duce planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că ei nu sunt de noi.

Recruţii vor fi numiţi „iniţiaţi” şi vor fi indoctrinati să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte.

Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar nu vor ști niciodată adevărul.

Ei nu trebuie să înveţe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră.

Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi nu ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina şi nu vor călători printre stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle niciodată.

Adevărul va fi ascuns în faţa lor, atât de aproape !

Oh, da, atât de mare va fi iluzia libertăţii, va fi că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri.”

Sursa: https://www.facebook.com/LIFEHUMANIST/posts/342806387086582/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s