De Dragobete, Sucevenii sunt invitați să doneze sânge cu dragoste pentru cei dragi și pentru semenii lor

Pe 24 Februarie, de Dragobete, Sucevenii sunt invitați să doneze sânge cu dragoste pentru cei dragi și pentru semenii lor. Evenimentul este organizat de suceveanca Huțuleac Andreea și se bucură de sprijinul Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România și a firmei Carpatis SRL.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a organizatoarei zilele acestea și a fost bine primit de către suceveni, având mai multe distribuiri în curs de câteva ore. Aceasta a spus: „Oameni faini! Lumee, lumeee! Iar pun un plan la cale! Vrei să simți ca trăiești pentru cineva? Vrei să pulsezi în inima unei persoane dragi? Atunci nu mai pierde timpul!

Pe data de 24.02.2021, cu dragostea în vene vă aștept la Centrul de Transfuzii Suceava, în număr cât mai mare pentru a ne susține și iubi aproapele.

Eu împreună cu cei mai faini oameni din Suceava, cei de la Sânge pentru Romania, ne-am gândit să vă întâmpinăm cu căldură, energie, sânge’n vene și ceva dulce prin care să îți reglezi glicemia dupa donare. Să dăm frâu liber dragostei!”

Trebuie să menționăm că este a treia oară când Andreea Huțuleac se implică în organizarea și coordonarea unui astfel de eveniment, primele două având loc în preajma Zilei Internaționale a Copilului atât în 2018, cât și în 2019.

Jurnal de Bucovina

foto: Andreea Huțuleac -organizatoarea evenimentului

Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s