Sa facem un bine: Suceveanul Lucian Burlacu are nevoie de bani pentru o operație care i-ar putea salva viața

Fundația Nord 2001 face apel la sprijin financiar pentru un sucevean în vârstă de 31 de ani, tatăl a doi copii, pentru un consult și o intervenție chirurgicală care i-ar putea salva viața. Reprezentanta fundației, Gabriela Șerban, a declarat că Adrian Lucian Burlacu a fost diagnosticat în 2020 cu glioblastom – tumoră cerebrală malignă extrem de agresivă.

În august anul trecut, Adrian a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Clinic „Bagdasar-Arseni” București, apoi a făcut radioterapie și chimioterapie la Institutul Regional de Oncologie Iași „și toate lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal”. „Bucuria a fost însă de scurtă durată”, a spus Gabriela Șerban, deoarece rezultatul controlului efectuat la 6 luni a arătat că „problema persistă și, mai mult decât atât, a devenit extrem de urgentă”. Ea a mai spus că medicii din România nu încurajează o nouă operație și sunt extrem de rezervați în privința unei reușite, „motiv pentru care familia copleșită de astfel de vești  își pune toate speranțele în medicii din Turcia, medici care au reușit să mai facă minuni și in alte cazuri disperate”.

Doar că pentru a ajunge în Turcia și a fi supus intervențiilor chirurgicale, Lucian ar avea nevoie, la o primă evaluare, de aproximativ 30.000 de dolari. Printre cei care l-au ajutat este Alin Crețu, de la AC Mobile, care a oferit familiei Burlacu 10.000 de lei, dar până la suma de care Lucian are nevoie mai este mult. „Fiecare persoană are dreptul la o viață cât mai lungă și cât mai fericită, în compania celor dragi. Cu atât mai mult, când tinerețea îți zâmbește în suflet, îți dorești să fii sănătos, să te bucuri de familie, realizări și oportunitățile destinului.

Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată și că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ADRIAN ””, a spus Gabriela Șerban. Ea a subliniat că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat: „fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele ajung în totalitate către persoana pentru care donați”.

Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Sursa: monitorulsv.ro

Lucian Burlacu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s