Raspunsul lui Putin pentru Biden

După ce Joe Biden l-a numit criminal și l-a acuzat că va plăti pentru ingerința în procesul electoral de anul trecut, Putin a răspuns: „Este adevărat, ne cunoaștem personal. Ce i-aș răspunde? I-aș spune: să fie sănătos. Îi doresc multă sănătate. O spun fără ironie, fără nicio glumă. Asta în primul rând. Când îi evaluăm pe alții, state și națiuni, mereu pare că ne uităm în oglindă. Întotdeauna ne vedem pe noi înșine. Întotdeauna atribuim altora ce suntem noi.”

Apoi, Putin l-a provocat pe Biden la o dezbare online, „la orice oră disponibilă pentru partea americană”. „Mi se pare că ar fi interesant şi pentru poporul Rusiei, pentru cetăţenii din SUA, dar şi alte ţări, care ne urmăresc, având în vedere că noi conducem două ţări cu putere nucleară, pe umerii noştri este o responsabilitate deosebită pentru securitatea la nivel global…”

„În weekend vreau să merg să mă odihnesc în Taiga, aşa că aş putea mâine (n.red.- azi, 19 martie) sau luni. Noi suntem pregătiţi să ne auzim în orice oră disponibilă pentru partea americană. Chiar acum o să merg să dau ordin Ministerului de Externe să se ocupe de asta”.

Ne place nu ne place, Putin e un mare strateg. Ce șanse să aibă Biden într-o confruntare cu Putin? Poate îi aduce aminte Putin câte țări a destabilizat el, alături de Obama, în cei 8 ani de mandat, cu „primăverile lor arabe”, aruncându-le în haos: Tunis, Libia, Egipt, Siria, Yemen… Plus că și-au băgat coada și în tentativa de lovitură de stat din Turcia.

Sursa: http://Angelo Davidescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s