Alexandru Racu: „Nu ți-e mă, nemernicule, rușine de maică-ta, bunică-ta sau vecina care se duce să se roage la biserica aia!?”

Poți să nu crezi în Dumnezeu și să nu îți placă BOR. Dar nu ți-e mă, nemernicule, rușine de maică-ta, bunică-ta sau vecina care se duce să se roage la biserica aia!?Poți să nu crezi în Dumnezeu și să nu îți placă BOR, dar dacă nu ești complet imbecil ești măcar în stare să te întrebi: cui prodest? Cine ce câștigă de pe urma unor astfel de gesturi imbecile: socialismul? Cum, cu Simion în mină cu ortacii în timp ce leftarzii vandalizează biserici în capitală? Minoritățile sexuale? Păi dacă sunt așa de vulnerabile, e o dovadă de responsabilitate să le scoți în evidență în acest mod? Societatea românească, în ansamblul ei? De asta are nevoie țara asta lovită de molimă, sărăcită, învrăjbită și cu nervii la pământ? De mai multă ură?

Evident, de câștigat câștigă AUR. Dar tot tâmpiții care îi stârnesc pe ăștia sau care nu sunt în stare să se distanțeze matur și decent de cei care îi stârnesc zbiară cel mai tare că îi mănâncă extrema dreaptă. Sunt ca niște copii cretini care bagă bățul prin gard la dulău după care încep să urle că ce rău e dulăul care i-a mușcat. Problema e că mulți dintre ei gândesc așa deși sunt trecuți de treizeci sau patruzeci de ani. Ba mai mult, sunt ferm convinși că ei sunt singurii deștepți care pot să schimbe lumea în bine. Dar, vorba Conului Leonida, ce te faci că nu-i lasă reacțiunea.

Autor: Alexandru Racu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s