Dragoș Huțuleac: 4 gânduri numerotate

Gândul 1.

„Tati, hadi ți log și mă cuplindi”… și asta fac. Indiferent cât sunt de obosit, o cuprind. Oricât aș fi de supărat, o cuprind. Oricât aș fi de dezamăgit, o cuprind. Oricât aș fi de nervos, o cuprind. Și toate trec când o iau în brațe. Pentru că asta face dragostea: vindeca.

Gândul 2.

Un lucru mai puțin știut despre Agheasma este că aceasta te poate izbăvi de dușmani. Cum se procedează? Te duci cu o găleată de 12 litri la orice mănăstire sau biserica unde se găsesc butoaie de alea mari cu apa sfințită. O umpli cu aproximativ 10 litri. E f important să lași un pic de spatiu gol în găleată (cam doua palme). O duci acasă și o pui pe masa. Apoi iți chemi dușmanul că să vă împacați. Când vine, îl bagi cu capul în găleată cu Agheasma și îl tii acolo până se liniștește. Alea doua palme lașate libere în găleată e că să nu curgă apa sfințită pe jos când are loc împăcarea. E păcat! Urmăriți-mă pt alte sfaturi duhovnicești.

Gândul 3.

Am câteva luni bune de când m-a părăsit Inspirația. S-a dus după un poet. Cică cuvintele lui o fac să vibreze…Că m-a și enervat: „Du-te, fă!” i-am zis, când am auzit asta. Și s-a dus proasta! Să-l facă pe ăla celebru…Până azi, n-am mai văzut-o. Astăzi, trecea pe pe trotuarul din făța Policlinicii CFR. C-o rochiță roșie care îi scotea în evidență toate rotunjimile și gropițele, se plimba pe-acolo în ciuda….în ciuda sistemului. Când m-a văzut, a zâmbit, a aruncat pe jos un leu și s-a aplecat să-l ridice, având grijă să pot admira tot ce se putea admira. Ridicându-se, m-a privit în ochi și a zis: „Vezi ce ai pierdut, dacă n-ai știut să mă prețuiești!” …Moment în care un TIR scăpat de sub control a trecut peste ea, făcând-o zob. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Gândul 4.

Pornind de la întrebarea „ce mănânci azi?”, ca tată de fată trebuie să știi să gătești mai multe feluri de mâncare. Acestea sunt: „încă nu m-am gândit”, „nu stiu”, „da’ nu mi fomita”, „nu veau să pap”, „încă nu mănânc”, „ceva bun”, „parca n-am chef” și „cartofiori cocanti”

Autor: Dragoș Huțuleac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s