Mămici din Bucovina despre copiii lor. Azi: Mara

De 2 ani a apărut o minune pe nume Mara care îmi ocupa tot timpul .Ea este născuta pe 26.08.2019 ,zodia Fecioara.Mara este o fetița cuminte,încăpățânată și plină de carismă. Din prima zi am știut că va fi un copil special cu multe principii și sigură pe ea.

Fiecare copil e special însă ea e unica. Mânuțele ei pufoase vindeca orice rană.Deși am avut ajutor din multe părți ,rude,soț am preferat să consider ca este copilul meu, eu îl educ .Nu m-a deranjat niciodată ca tipa in magazin ,ca vorbește in biserica sau ca aleargă . La 2 ani nu ii poți cere sa aibe cei 7 ani de acasă ,e penibil .Consider ca educația nu se oferă cu o palma la fund ,este nevoie de răbdare si iubire .Un copil iubit va fi un adult corect .

În cei 2 ani de când sunt mamica aceste fetițe am stat acasă .În tot acest, nu m-am simțit mai puțin mamă sau mai puțin femeie. Doar că… atunci când am stat acasă, am simțit cumva presiunea unor membri ai familiei, dar și a altor persoane, care mi-au reproșat că nu fac nimic, nu aduc nimic bun societății, atât timp cât nu lucrez și nu fac bani. De fapt, cred că educând Oameni, e cel mai mare beneficiu adus societății.

DAR!!!

Ceea ce vreau să spun și să transmit este faptul că: fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu, ești cea mai bună mamă pentru copilul tău! Și: atât statul acasă, cât și mersul la un job, tot lucru respectabil este. Uneori, e mult mai greu să stai acasă, să ai grijă de copii, mâncare, ordine, plus multe altele, decât să mergi la serviciu și să ai doar obligațiile de acolo.

Iar alteori ai da totul să nu mai mergi la muncă, ci să stai acasă cu un copil… Consider că , copilul ar trebui sa își decidă viitorul, nu părinții! Ajutați-vă copiii să devină cei mai buni la talentul cu care s-au născut, nu cu ce ați vrea voi să aibă!

Ce este fericirea pentru mine ? Oricine isi poate cumpara o haina, o masa in club , prieteni ; totul se rezuma la bani . Ceea ce nu pot cumpara este ASTA ! Un copil care să îți umple casa de zâmbete .

Autor: mămica Raluca Andreea Moței

*** Dacă ești mămică, dacă ești din Bucovina, dacă vrei ca lumea să te cunoască mai bine pe tine și copilul tău, da like paginii noastre facebook Jurnal de Bucovina, trimite-ne un mesaj și noi vom face tot posibilul sa vă promovăm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s