Beni Atodiresei: „Vremea manipulării a apus și vine schimbul de generație”

Faptul că la ieșirea din Cazinoul de la Vatra-Dornei, unde nu au nici un merit, atât premierul Ciuca și cât și domnul Flutur au fost întâmpinați de cetățeni care i-au chestionat e dovada că există reactivitate și implicare publică.
Chestionarea a vizat legalitatea și adecvarea amplasementelor Gropii de gunoi – pe Mestecăniș și heliportul de la Câmpulung – între case. Trecând peste faptul că domnul prim-ministru nu era în temă și nici nu trebuie să le știe pe toate frapează totuși agresivitatea și eludarea subiectului de către domnul G.Flutur.
Domnia sa trebuie sa înțeleagă că statul cu mâna în buzunar la o interpelare a cetățenilor e o dovada a lipsei de bun simț. În fapt e o datorie a funcției de a fi supus chestionarii întrucât e platit din banul cetățenilor și ăsta e și scopul funcției: să fii la dispoziția oamenilor și când nu-ți convine.
Trebuie să inteleagă că oricât va plăti presei nu va reuși să ascundă corupția, cetățenii deja sunt bine informați și activi public și într-o zi, că așa e firescul vieții, va fi înlocuit și se va pierde în uitare. Are însă șansa să-și reconsidere atitudinile conștient fiind ca vremea manipulării a apus și vine schimbul de generație.
Felicitări lui Nicolae Daniel Popescu și celor mulți activi și implicați în edificarea imaginii Bucovinei!

Autor: Beni Atodiresei 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s