Beni Atodiresei: „E sigurul branșat, singurul deștept din Bucovina şi fără el riscăm a dispărea”

La un post TV local, domnul G.Futur i-a ironizat pe primarii din județ, inclusiv pe cei din PNL, că-și fac selfie pe la ministere pentru „mătuşile” de acasă și în spatele lor nu se vede nimic, adică nu au relații aducătoare de bani. Constatarea domnului G.Flutur îl include atât pe domnul primar I.Lungu cât și pe ceilalți onorabili primari care postează mereu uşi de capitală.

Concluzia domnului G.Flutur e un exces de sine: e sigurul branșat, singurul deștept din Bucovina şi fără el riscăm a dispărea: e singurul în spatele căruia se vede ceva. Afirmații de altfel corecte: în spatele domnului Flutur se vede clar şi demonstrat CORUPȚIA care ține județul captiv, la CJ, la Primărie, la ACET, la TPL, la Silvic.

E totuși de înțeles agresivitatea domniei sale şi vizibila enervare pentru faptul că-i sunt criticate populismele și minciunile evidente: presa, deși e miluită, nu mai poate manipula cetățenii care au devenit informați, reactivi și favorabili schimbării. E cazul ca domnii primarii să nu mai accepte ofense şi să conștientizeze că fără ei domnul G.Flutur e un perfect anonim!

Autor: Beni Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s