Mirela Elena Adomnicăi: „Comisia Europeană validează, de la cel mai înalt nivel, măsurile propuse de PSD”

Comisia Europeană validează, de la cel mai înalt nivel, măsurile propuse de PSD pentru combaterea creșterii prețurilor la energie, prin plafonarea acestora și prin introducerea unei contribuții de solidaritate la nivelul operatorilor care fac speculații pe piața de energie.
Chiar dacă nu deține portofoliul Energiei, PSD a venit cu propuneri competente, care acum urmează să fie introduse și la nivelul Uniunii Europene.
Se dovedește încă o dată că decizia PSD a intra la guvernare în aceste momente dificile a fost corectă în beneficiul oamenilor.
Referitor la diminuarea vârfurilor de consum pe care Comisia Europeană vrea să o impună la nivelul Uniunii Europene, PSD va solicita o discuție în coaliție pentru identificarea soluțiilor pentru implementarea acestei decizii, astfel încât consumatorii casnici și IMM-urile să nu fie afectate.
Această discuție în Coaliție ar putea avea loc după finalizarea discuțiilor tehnice care se poartă acum între miniștrii energiei din UE.
Trebuie văzut cum se distribuie consumul industrial și cel casnic pentru a evita suprapunerile care generează vârfurile de consum.
Spre deosebire de alte state UE, România are capacități de producție de energie importante care îi permit să gestioneze în mod echilibrat vârfurile de consum, fără a afecta situația consumatorilor casnici.

Autor: Adomnicăi Mirela Elena -deputat PSD de Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s