Dan Șarpe: „Este istoric ca un premier român să se lupte pentru drepturile altor națiuni, chiar cu riscul de a-și îngropa proprii cetățeni”

Pe bursă politicii externe se zvonește de apariția unor jocuri murdare în „patria democrație”, adică în ȘUA, pentru controlul parlamentului. Cică republicanii i-au bătut pe democrați la alegerile recente, iar din cauza asta rezultatele oficiale nu apar. Mă gândeam că numai în Rusia, Turcia sau România mai auzi de dubioșenii politice ori să găsești comunități locale conduse cu voturi puține, adică cu 10 la sută din totalul votanților, cum este cazul municipiul Suceava (domnul primar Ion Lungu, în 2020, a obținut din cca 98.000 de votanți, 9800 de voturi). Frumoasă democrație s-a născut în secolul XXI!
Domnul Gheorghe Flutur a trântit astăzi o declarație adevărată legată de vizita premierului Ciucă la vama din Vicovu de Sus. A afirmat că ceea ce s-a întâmplat este o „vizită istorică”. Îi dau dreptate domnului Flutur, este istoric ca un premier român să se lupte pentru drepturile altor națiuni, chiar cu riscul de a-și îngropa proprii cetățeni. Când mintea-i scurtă prostia se întinde.
Doamna Armand, primarul încă a Sectorului 1, are parte de multă înțelegere protectoare venită din partea statului român. Prin acest mandat puturos a arătat câtă înțelepciunea există într-un partid de „intelectuali moderni’. Și uite așa USR cruce mai pierde 2 procente la nivel național.
Autostrada Nordului devine pe zi ce trece un vis realizabil într-un alt secol.
Sănătate și pace la toată lumea!


Autor: Dan Șarpe

Sursa: Informatia Suceveana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s