Comuna Berchișești va avea un microbuz nepoluant și două stații de reîncărcare pentru vehicule electrice

Primăria comunei Berchișești a semnat contractul de finanțare „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante) și Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice”.
Proiectul este derulat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și este finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local.
Obiectul contractului îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA a unui microbuz nepoluant și două puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice în comuna Berchișești, ca punct de pornire pentru implementarea proiectului. Investiția este în valoare de 1,7 miliarde lei și are ca termen de realizare trei ani, finanțarea fiind nerambursabilă.
Sunt bucuroasă pentru semnarea acestui nou contract și am convingerea că proiectul menționat reprezintă un prim pas în transformarea comunei noastre într-o așezare cu cât mai multe investiții verzi, aceasta fiind, de altfel, tendința la care se vor adapta toate administrațiile publice din țară.
Primar comuna Berchișești,
Violeta ȚĂRAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s