Vasile Ignat – candidatul Partidului Verde pentru funcţia de primar al comunei Todiresti

Duminică, 23 Februarie, a avut loc prima ședință oficială a consiliului Partidului Verde Todirești, în prezența domnului Dan Acibotăriță, președintele filialei județene.

Pe ordinea de zi s-a regăsit alegerea membrilor consiliului filialei și titularii funcțiilor de conducere din cadrul acestuia.

De asemenea, am identificat problemele stringente din comunitate pentru atribuirea soluțiilor aferente. Vom reveni cu materiale foto/video în care vă vom prezenta situația și măsurile pe care le vom lua, prin acțiuni civice.

Așadar, consiliul Partidului Verde Todirești este format din domnul Ignat Vasile, candidat la funcția de primar, Grosu Lăcrămioara, Mureșan Rodica, Seserman Rodica, Avram Cătălin, Bădăluță George, Rîpan Ioan, Sahlean Radu și Tipa Alexandru.

Vasile Ignat – candidat pentru funcția de primar.

” M-am născut în anul 1985, în satul Todirești, în cadrul unei familii numeroase.

Copilăria mi-am petrecut-o în satul natal, această perioadă fiind marcată de pierderea tatălui meu, pe când aveam doar 10 ani, eveniment ce a dus către instabilitate financiară, singura sursă de venit fiind salariul mamei, profesor în cadrul școlii generale din Todirești.

Lipsurile materiale și financiare cu care ne confruntam, precum și îndârjirea mamei de a ne oferi oportunitatea de a finaliza studiile, au constituit elemente esențiale pentru consolidarea relațiilor familiale, care dăinuie și astăzi.

La vârsta de 25 de ani m-am căsătorit, ulterior luând decizia de a emigra în Regatul Unit al Marii Britanii împreună cu familia mea, fiind astfel parte a generației de sacrificiu, autoritățile române fiind incapabile să îmi ofere mie și familiei mele viitorul la care aspiram.

Am absolvit Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, mai apoi fiind admis la Facultatea de Business din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj.

Din motive financiare, am fost nevoit să renunț la studiile universitare, prioritară fiind căutarea unui loc de muncă pentru a-mi asigura un venit.

Odată cu realizarea independenței financiare, am hotărât să urmez cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Creștine Dimitrie Cantemir” din Cluj Napoca.

După absolvire, am decis să plec în Marea Britanie.

Activitatea profesională am început-o la o companie din Cluj Napoca, „NRG Group”.

În această perioadă am avut primul contact cu domeniul instalațiilor electrice.

În 2006 m-am angajat la compania „Pet Product” din București, ca reprezentant zonal de vânzări.

În cei 4 ani de activitate din cadrul companiei am reușit să-mi dezvolt abilitățile de comunicare și negociere prin gestionarea unui portofoliu mare de clienți, din 8 județe.

Anul 2010 m-a regăsit pe meleaguri englezești, în încercarea de acomodare într-o societate diferită, pentru a-mi contura un viitor mai bun.

Am activat în domeniul instalațiilor electrice, în același timp urmând o serie de cursuri de pregătire în cadrul „The College of North West London”, acestea asigurându-mi un certificat de atestare a cunoștințelor din domeniu.

De asemenea, am făcut parte din proiecte de pregătire la centrele de testare și certificare „Certsure Training”, care se află sub tutela „National Inspection Council of Electrical Installation Contracting” și am obținut două diplome care îmi oferă posibilitatea testării și certificării instalațiilor electrice casnice, industriale, monofazate și trifazate.

Am început periplu profesional din Marea Britanie la „London Electrical Contractors”, ca novice în domeniul instalațiilor electrice, mai apoi fiind numit coordonator al echipelor de electricieni din cadrul companiei.

Odată cu obținerea calificărilor sus-numite, mi-am oferit serviciile unor companii importante, precum „Treadaway Electrical Services”, „PowerMac LTD” sau „Elektro LTD”.

La sfârșitul anului 2017 m-am întors în România și am început un contract de colaborare cu firma „Pablo Bucovina”, care îmi oferă posibilitatea continuării activității în domeniul instalațiilor electrice precum și implementarea cunoștințelor acumulate.

Îmi plac provocările, întotdeauna țintesc obiective ambițioase, această caracteristică făcându-mă să ies din zona de confort și să-mi concentrez atenția și priceperea în atingerea obiectivului propus.

Diplomația este o deprindere însușită pe parcursului activității mele în domeniul vânzărilor, întotdeauna fiind însoțită de sinceritate, astfel fiindu-mi dovedit caracterul integru.

Corectitudinea este un mod de viață ce-și are originile în credința și frica de Dumnezeu. Respectul și bunul simț sunt moștenite și doresc, la rândul meu, să le transmit mai departe copiilor mei.

Simțul organizatoric și ierarhizarea sarcinilor au reprezentat elemente esențiale după care m-am ghidat în identificarea soluțiilor optime și implementarea lor.

Încrederea în oameni poate fi considerată o vulnerabilitatea, în schimb eu mi-o însușesc, oferind astfel oricui șansa să-și dovedească caracterul.

Punctualitatea este o problemă cu care mă confrunt în special atunci când am mai multe sarcini și doresc să mențin controlul direct asupra lor.

Acum, consider că a venit momentul să fac pasul următor. Doresc să îmi folosesc experiența și buna-credință, alături de echipa mea, pentru a contribui la dezvoltarea comunității în care trăim, pentru a nu mai fi nevoiți să plecăm departe de casă în căutarea unui viitor mai bun.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Sursa: Partidul Verde Todirești

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s