Beni Atodiresei: „Soluția este amenajarea spațiului verde existent și eventual realizarea unei parcări subterane”

Scoaterea suprafeței de aprox.900 mp din Registrul Spațiilor Verzi din zona Aleea Saturn pentru a face loc unei „betonări la scara blocului”, adică unei parcări este un ABUZ al administrației Primăriei Suceava!
Soluția este amenajarea spațiului verde existent și eventual realizarea unei parcări subterane care asigură aceeași calitate vieții sucevenilor și mediului!
Ca și cum nu e suficient faptul că blocurile au îmbătrânit urât și aduc un deserviciu arhitecturii orașului, acum vor a strica și spațiul verde. Inacceptabil!
Sintetic:

  1. pentru asigurarea calității vieții, SPȚIILE VERZI cu rol de ameliorare a habitatului urban (primenirea aerului, confort vizual și securitate față de zgomot și aglomerația urbană) trebuie să existe acolo unde sucevenii locuiesc efectiv, adică ÎNTRE BLOCURI!
  2. tranformarea acestor spații verzi, interstițiale din zonele cu locuire, cu blocuri, în spații betonate sub deviza ineptă „parcări de cartier” este împotriva principiilor de dezvoltare durabilă!

#ModernizareaSuceveiDeLaScaraBlocului este porcărie urbanistică

***

Construirea pe str.Mărășești nr.7A a unui S+P+4E+5R este expresia corupției și a sfidării sucevenilor. A construi 6 nivele pe 440 mp este inacceptabil!

Care sunt argumentele din Avizul comisiei tehnice, CTATU? În fapt calitatea profesională îndoielnică, ca relevanță în proiectare, e justificată prin frica de a face publice ședințele!

Atât domnul primar I.Lungu, viceprimarul L.Harșovschi şi consilierii locali trebuie să înțeleagă că un asemenea proiect este împotriva sucevenilor și împotriva dezvoltării durabile a orașului. Este o eroare!

Trebuie să înțeleagă că într-o zi ei vor pleca din funcții şi dincolo de datorii politice, amiciții și trocuri, nu au dreptul de-a compromite Suceava!

Autor: Beni Atodiresei 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s