A fost Gasca Zurli la Suceava

Ieri am fost cu Miruna la spectacolul celor de la Gasca Zurli . Am apreciat organizarea, calitatea spectacolului, profesionalismul de care au dat dovada. Fata de alte „entitati” care au organizat spectacole pentru copii la Casa de Cultura Suceava, ei au fost la inaltime. Au oferit din partea casei o carticica cu Zebra Tony, o revista Zurli, o esarfa, cate o sticluta de apa pentru fiecare spectator iar celelalte suveniruri au avut preturi acceptabile (in raport cu „entitatile” amintite mai sus, as zice ca au fost chiar decente). Doua au fost surprizele majore pt mine:

1. Absolut totul a fost fiscalizat;

2. A fost cald in Casa de Cultura -merg acolo din clasa a 10-a si e prima oara cand nu mi-a fost frig. (Desi odata am baut o sticla de votca in 4 persoane ca sa ne incalzim, tot am iesit de acolo dardaind)

E mare pacat că nimeni nu are grijă de Casa de Cultură să arate mai bine. Daca ar intra pe mana unor gospodari, chiar ar putea face acolo un punct de reper pentru activitatile culturale ale zonei noastre. Cu putin efort ar putea deveni o carte de vizita a Sucevei si in mod cert banii investiti, ar fi scosi destul de usor din organizarea de evenimente. Daca lumea vine acum, in conditiile actuale in sala de spectacole, am convingerea ca o modernizare a acesteia ar aduce si mai multe spectacole în orasul nostru, si mai multi spectatori, si mai multe locuri de munca, implicit si mai multi bani pentru investitori. Ca sa nu mai zic ca s-ar putea ocupa exclusiv de cultura, fara a mai fi nevoie sa-si inchirieze spatiile pentru activitati care in mod cert nu au de-a face cu acest domeniu.

Autor: Dragos Huţuleac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s