Rezultate de excepţie obţinute de elevii C.N.M „Ştefan cel Mare” la olimpiadele şcolare

Munca elevilor Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” este răsplătită prin rezultatele frumoase obținute la olimpiadele școlare.

Pasionați de limbile moderne, patru elevi ștefăniști au urcat pe podium la faza județeană a Olimpiadei de Limbi Romanice, la limba italiană și limba spaniolă.

Susținuți de către domnii profesori Mihaela Pintilei și Iulian Negură, elevul Diego Dascălu, împreună cu elevul caporal Dennis Adomniței au obținut premiul I și calificare la faza națională a olimpiadei la limba italiană. La limba spaniolă, elevul fruntaș Eduard Bolfă-Pescaru a obținut locul I și eleva Alexandra Năstasă a obținut locul al II-lea.

La Olimpiada de limba engleză, faza județeană, elevul sergent Alexandru Caliniuc, a obținut premiul al II-lea, urmat de elevul caporal Tudor Mihai Curcă care a obținut premiul al III-lea. Elevii au fost pregătiți de către doamnele profesoare Dana Drehluță și Nicoleta Tudurean.

În același context al reușitelor școlare, la olimpiada de psihologie, eleva fruntaș Bianca Nistor a obținut un rezultat de excepție, 97 de puncte, clasându-se pe locul al II-lea. Totodată, la olimpiada de științe socio-umane, eleva fruntaș Simina Vacariu a obținut premiul al II-lea și elevul fruntaș Mihai Sculeac a obținut mențiune la sociologie. Mențiuni au obținut și elevii Iulian Găină la economie, Iasmina Dumitriu și Bianca Vranciu la logică, argumentare și comunicare. Cei evidențiați au fost susținuți și pregătiți de către doamnele profesoare Daniela Evghenia Cârloanță și Adina Zota.

Felicitările noastre se îndreaptă și către elevii Maria Găină și Alexandru Dobre care, la Olimpiada de religie, au obținut premiul al III-lea, respectiv mențiune. Aceste rezultate au fost obținute cu sprijinul profesorului preot Constantin Cârloanță.

Felicitări tuturor pentru rezultatele frumoase!

Sursa: facebook Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s