David Croitor: „Astăzi am împlinit 65 de ani”

La ce te gândești, mă întreabă prietenul Facebook? Mă gândesc că, iată, astăzi am împlinit 65 de ani. Da, bunul Dumnezeu a fost generos cu mine. Am primit bucurie și durere, ambele în proporții corecte, fiindcă asa e viața pe pământ, nu se poate una fără alta. N-aș fi știut ce-i bucuria dacă nu cunoșteam durerea.

Astăzi am vrut să fiu discret, am vrut să mă ascund, fiindcă simțeam că voi fi copleșit, da copleșit, de bunătatea, atenția și prietenia domniilor voastre, a tuturor, și nu știam dacă voi face față acestul val de emoții. Mi-ați făcut o bucurie fără seamăn prin urările pe care mi le-ati trimis, fie public, fie în particular. Dar pe cât sunt de emoționat pe atât sunt de trist pentru faptul ca nu vă pot răspunde punctual, fiecăruia în parte, așa cum ați merita și cum ar fi corect. Vă cer iertare! Va asigur însă, de toată prețuirea și respectul pe care vi le port.

Acum, fiindcă ziua este pe sfârșite, fiindcă e târziu și sunt obosit ( nu mai am 60 de ani!), mă voi retrage în lumea viselor asigurându-vă totodată de toată considerația mea. Aș fi vrut sa va scriu ceva mai frumos, pentru că meritați, dar atât am fost în stare.

Autor: David Croitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s