Planurile Mirelei Adomnicai pentru turismul bucovinean

„Vreau ca în mandatul meu să obținem titlul de Europe’s Best Destinations pentru Bucovina.

Să punem Bucovina pe harta europeană de turism înseamnă să facem un turism european orientat spre utilizator în care totul să fie la superlativ.

Avem resursa naturală, avem resursa umană, ce ne mai trebuie e doar capacitatea de a ne mobiliza și organiza împreună. Folosind atuurile pe care le are județul Suceava ar putea deveni o destinaţie turistică atractivă pe tot parcursul anului și nu doar de Crăciun și Paște.

Sunt necesare investiții în infrastructură, investiții în dezvoltarea unor noi puncte de interes și multiplicarea modalităților de petrecere a timpului liber pentru cei care ne vizitează județul.

Am în vedere investiții ce vor fi realizate în parteneriat atât cu localitățile cu potențial, cât și cu operatorii privați de servicii în turism, astfel încât să creștem atractivitatea și accesul turiștilor în zonă.

Modernizarea salinei Cacica, Aqua Parc, tiroliene și sănii de vară, sunt doar câteva din investițiile posibile și necesare.

Voi promova și voi premia excelența în turism.

Vreau relansarea la un alt nivel a turismului balnear din stațiunea balneoclimaterică Vatra Dornei care este, din punctul meu de vedere, o resursa prea puțin exploatată.”

Mirela Adomnicăi -candidat PSD la președinția Consiliului Județean Suceava

Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s