Beny Atodiresei: „Domnul viceprimar L.Harșovschi ar trebui să priceapă că nu-și poate permite ironii ieftine pe bani publici”

A insinua că salariile din Primăria Suceava sunt mici și volumul de muncă copleșitor astfel că toți cei de acolo fac un sacrificiu alegând sărăcia pentru a sluji sucevenii e o josnicie. E un reflex al inculturii și al disprețului față de omul simplu și față de mediul antreprenorial.
Domnul viceprimar L.Harșovschi ar trebui să priceapă că nu-și poate permite ironii ieftine pe bani publici. El însuși e un personaj a cărei reușită e faptul că a fost mereu pe o listă de partid în rest profesional e născut bugetar.
În Primăria Suceava toți câștigă bine de asta și-au și plasat toate rudele acolo. Primăria Suceava e un loc al corupției, al traficului de influență, al conflictului de interese și al slabei competențe.
Dacă lucrurile merg greu în primărie și domnul viceprimarul L.Harșovschi se simte istovit nu are decât să plece în mediul privat. E loc destul și poate performa acolo.
Până atunci mai puține idioțenii pe banii publici!

Autor: Beny Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s