Mirela Adomnicăi : „Este un lucru cert că intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului”

Este un lucru cert că intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului.

Pachete consistente de sprijin social și economic au fost aplicate, chiar dacă într-o formulă mai atenuată decât cea propusă inițial de PSD. Premierul a enunțat succint în evaluarea sa tot ce s-a reușit în aceste ultime 7 luni, însă multe, mari și grave rămân problemele de gestionat și rezolvat.

Triumfalismul, chiar și reținut, precum cel desprins din datele comunicatului dat de premier, nu poate nici acoperi (și nici justifică deplin) faptul că populația și economia și economia suferă. Au fost și continuă să fie afectate de sarabanda scumpirilor, amorsată de o liberalizare nocivă și inoportună a pieței energiei, de creșterea prețului la carburanți, de creșterea accelerată a ratei inflației cu implicații directe și puternice asupra costului vieții, de creșterea dobânzilor, de creșterea nesiguranței pentru viitor.

Toate aceste mari probleme au nevoie în continuare de soluții profesioniste și curajoase. De decizie rapidă și oportună. PSD nu va ezita să propună și să susțină astfel de soluții. Și speră ca actuala coaliție de guvernare să devină mai eficientă.

Mirela Adomnicăi -deputat PSD de Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s