Beni Atodiresei: „…cât de grozavă e Suceava pe fondul corupției de la Consiliul Județean”

Afli că la televiziunea infractorului Sebastian Ghită, Realitatea Plus a fost un mare recital al domnului G.Flutur și a găștii politice despre cât de grozavă e Suceava pe fondul corupției de la Consiliul Județean.
Prezența a fost dată de mai toată floarea culturii locale: Vasilciuc, Ursaciuc…și alte câteva personaje aparent rezonabile de care te miri ce căutau acolo!
Propaganda de partid e pe banii sucevenilor întrucât televiziunile trebuie răsplătite pentru tăcerea în cazul de corupție reprezentat de vicele CJ, C.Crețu, omul domnului G.Flutur.
Pretextul e camuflat în promovarea unicității grozăviilor locale, prilej cu care românii pot afla că cei din Bucovina sunt unici și printre chinezi.
Și într-adevăr Suceava e un județ grozav dar datorită cetățenilor oneşti care muncesc şi produc plus valoare, datorită antreprenorilor locali și datorită celor plecați la muncă afară.
Bucovina bugetarilor ce suflă în flaşneta imposturii la televiziunea unui fugar, a politicienilor corupți, a familiilor de partid, a cetățenilor constrânşi la tăcere și la a pleca la muncă în străinătate, e şi tristă și săracă.
Prinde însă contur și e grozavă doar datorită oamenilor simpli şi decenți. Cu drag privim doar spre o Suceavă/Bucovină lipsită de corupție, eliberată din captivitatea actualilor politicieni și recuperată ca un bun al tuturor cetățenilor!

Autor: Beni Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s