Beni Atodiresei: „E uluitor cât de ușor sucevenii au uitat umilința pandemiei”

E uluitor cât de ușor sucevenii au uitat umilința pandemiei când județul a fost izolat de către armată şi tratat ca paria României.
În timp ce prostimea era ținută în case de către stapânirea armată, sucevenii buni de sparanghel rupeau Aeroportul din Cluj cu direcția Germania sub atenta călăuzire a presedinților.
Aceiași medici degradați atunci, prin gest, azi au devenit cetățeni de onoare. Aceeași conducere a primăriei ce spăla străzile cu produse ale firmelor membrilor de partid și cheltuia banul public fără nici un control azi e instagramabilă.
În fapt toată perioada lui 2020 a fost prielnică statului ticălos şi corupției de partid, PNL și USR. Atunci biserica a fost stigmatizată şi închisă sub pretextul focarului de COVID-19 iar aceiași politicieni locali erau solidari abuzului.
Mai trist e că Bucovina nu învățat nimic şi ca drept răsplată i-a ales din nou, senin. Aceiași politicieni care țin de 30 de ani județul captiv subdezvoltării au împărţit sucevenii prin garduri şi certificate verzi. De atunci Suceava a şi rămas verde și inteligentă!
Cât timp vom merge cu turma, vom accepta ca fiind buni pentru a conduce toți corupții, ticăloșii şi mincinoşii vom fi şi săraci și robi prostiei!

Autor: Beni Atodiresei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s