Silviu Iliuta: „E foarte important ca atunci cand mergi la supermarket pentru cumparaturile de Craciun sa faci urmatoarele lucruri”

E foarte important ca atunci cand mergi la supermarket pentru cumparaturile de Craciun sa faci urmatoarele lucruri:

1.De cate ori esti la casa, incearca sa impingi caruciorul in picioarele celui din fata ta. Ori nu inainteaza destul de repede, ori isi permite sa fie in fata ta. Sigur face el ceva gresit.

2. De cate ori ajungi la struguri, incearca sa gusti cateva boabe. Nu mult, cam 100 de grame. Dupa care sa ii zici consoartei: Nu luam! E scumpi! Iti dai seama cat costa suta de grame?!

3. E important ca daca te intalnesti in mijlocul magazinului cu un vecin, sa stai de vorba cu el. E si mai important sa va pozitionati amandoi in mijlocul unui culoar, astfel incat sa blocati accesul tuturor. Ai grija!

4. Cea mai buna pozitie este la intersectia culoarelor, acolo poti bloca oamenii care vin in ambele sensuri!

5. Gusta absolut tot ce iti dau promoteritele: bucatele de salam, branzica, masline, carnaciori. Dar nu o data, ci de cel putin trei ori. In acest scop trebuie sa faci doua lucruri: sa te plimbi prin magazin si sa ajungi de trei ori in fata ei, prefancadu-te ca e prima data. Si doi: sa iti aduci niste paine de acasa. Sau stii ce? Rupe un colt de la raft.

6. De cate ori se deschide o casa, ai grija sa ajungi primul acolo! Chiar daca in drumul tau trebuie sa cari un pumn in burta unui batran, sa impingi o femeie sau sa dai un cot in burta celui care ravneste la locul tau.

7. De cate ori vezi la coada o femeie gravida, nu o lasa inaintea ta! Tu stii cat mananca gravidele? Mai mult ca sigur ca are cos dublu de cumparaturi, esti nebun?!

8. Nu trebuie sa ai niciodata marunt, chiar daca iti cumperi o eugenie! Scoate 200 de lei si asteapta sa it idea rest, ca de aia e magazin, nu?

9. E important sa probezi perechile de slapi si tricourile amplasate in supermarket. De fiecare data, trebuie sa le lasi aruncate pe jos, ca poate mai vor si altii sa le probeze, nu?

10. Lasa-ti copilul liber sa zburde printre raioane! Nu conteaza peste cate carucioare da, nu conteaza cati oameni loveste in drumul lui sau cate produse darama. E copil, sa se simta si el bine, nu?

11. Vorbeste tare. Daca nevasta-ta e cu doua culoare mai incolo, urla: “Stai, ma, boule, ca vin acum!” Daca nu esti cu Maria in magazin, suna pe cineva si urla la telefon. Daca nu mai ai baterie, doar pune telefonul la ureche si urla:

-Marioooo! Din asta cu 1,5 sau cu 3 la suta?

12. Baga mana dupa chifle! Ce conteaza ca acolo e un cleste sau sunt niste manusi? Alea sunt pentru fraierii care nu s-au spalat pe maini, dar tu ai facut-o deja acum trei zile, nu?

Autor: Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s